Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit în Ucraina

Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit în Ucraina
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit în secret, chiar în Ucraina. În costum popular românesc, vedeta şi proaspătul ei soţ au făcut cununia religioasă pe tărâm ucrainean, în semn de protest.

Adriana Bahmuţeanu a făcut primele declaraţii în calitate de soţie a bărbatului alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste încă de anul trecut. Vedeta şi George Restivan au devenit soţ şi soţie.

Acest lucru s-a întâmplat după ce şi-au unit destinele peste hotare, într-o biserică din Ucraina. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind alături doar de cei doi naşi de cununie şi de preotul care le-a oficializat căsătoria.

De ce au ales Adriana Bahmuţeanu şi logodnicul său să se căsătorească în Ucraina

La scurt timp după ce a făcut publică vestea cum că s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Adriana Bahmuţeanu a oferit câteva declaraţii, pentru Antena Stars, acolo unde a precizat de ce a ales să facă marele pas în Ucraina.

„Am vrut să scăpăm de ochii curioşilor şi am vrut să fim noi şi Dumnezeu la cununia religioasă, pentru că, de fapt, cununia religioasă înseamnă că Dumnezeu binecuvântează o legătură de căsătorie. Din acest motiv am ales să ne căsătorim la Mănăstirea Bănceni, din Ţinutul Herţei, din Bucovina de Nord, Bucovina istorică, pământ care acum nu mai aparţine României, aparţine Ucrainei, şi unde, din păcate, vor fi interzise slujbele religioase în limba română. Cred că am fost ultimul cuplu căsătorit în limba română. Pentru noi a fost o binecuvântare să ne căsătorim acolo. Bunica mea era bucovineancă, iar eu o moştenesc, i-am moştenit caracterul şi trăsăturile fizice. Sunt foarte legată de această zonă, unde am şi rude şi unde se păstrează şi astăzi tradiţia. Din acest motiv i-am propus lui George, pentru că toată lumea spunea că am amânat căsătoria, că nu ne mai căsătorim, să mergem până în Bucovina, pentru că şi el îşi dorea să meargă acolo şi să facem cununia religioasă”, a dezvăluit Adriana Bahmuţeanu, pentru Antena Stars.

Ce spune Adriana Bahmuţeanu despre nuntă

Cât despre nuntă, Adriana Bahmuţeanu a precizat că şi aceasta va avea loc, însă, într-un viitor mai îndepărtat.

„De petreceri avem timp toată viaţa să ne ocupăm. Nu am reuşit să ne ocupăm şi de petrecerea de nuntă, pentru că nu am avut timp şi nu am reuşit să îi adunăm pe toţi. Voi face şi petrecere de nuntă, însă mai târziu”, a mai adăugat Adriana Bahmuţeanu.

Galerie de imagini

Citit 2088 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Aprilie 2023 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.